Acil Tıp, özellikle acil sağlık sorunlarının çözümü için hastane öncesi ve hastanelere bağlı acil servislerde sunulan hizmet kalitesinin artırılmasını, ölüm ve sakatlıkların önlenmesini hedef almıştır. İleri teknolojik cihazlarla donatılmış Acil Servis birimimizde; alanında uzmanlaşmış hekimler ve sağlık personelleri ile hizmet verilmektedir. Tam anlamıyla multidisipliner bir anlayışla hizmet veren Acil Servis birimimizde gerektiğinde hastanemizdeki diğer uzmanlık dallarındaki hekimlerimiz çok kısa bir sürede hastaya hizmet vermek için acil servise ulaşmaktadırlar.

Özel Genesis Hospital Acil Servis Birimimizde; müşahede bölümünden ayrı, giriş alanına yakın olarak konumlanan 1 canlandırma odası, Özel Kabin şeklinde tek kişilik 17 yataklı gözlem odası,1 alçı odası,1 enjeksiyon odası, 2 muayene odası, 1 triaj alanı,  ve alanında uzman acil servis bölüm doktorlarımız ile 24 saat kesintisiz hizmet verilmektedir. Acil servis birimimizde, hastaların ilk tedavi ve gözlemleri uzman doktor ve sağlık personeli tarafından yapılmaktadır. Her yatakta yer alan monitörlü takip sistemi ile de hastanın tüm fonksiyonları en güvenli şekilde takip edilmektedir. Acil servis birimimizde ağır hastaların acil servise kabullerinin daha hızlı olması, hasta mahremiyeti ve güvenliğinin en üst düzeyde sağlanması için ambulansla gelen hastalarımız ve ayaktan başvuran hastalarımız için 2 ayrı giriş bulunmaktadır. Geniş karşılama ve bekleme alanı, enfeksiyon riskini azaltmak açısından büyük önem taşıyan buton kontrollü kapılar, kısa yürüme mesafesi, diğer tıbbi birimlere yakın konumda yer alması, güvenlik ve ambulans odasının acil servis biriminde yer alması acil hastanın en sağlıklı ve konforlu şekilde tedaviye alınmasını sağlamaktadır. EKG, defibrilatör, monitör, standart donanımları olup, tam donanımlı ve kullanıma hazır ambulanslarımız ise 24 saat kesintisiz hizmeti ile hastaların hızlı ve güvenli şekilde transfer edilebilmesini sağlamaktadır.

Check-Up BAŞVURU

BAŞVURU FORMUNUZ TARAFIMIZA ULAŞTIĞINDA ÖZEL SİGORTA BİRİMİMİZ TARAFINDAN GERİ DÖNÜŞ SAĞLANILACAKTIR